Už túto sobotu 18. júna 2016 náš tím hosťuje 6. kolo SLL v areáli Lokomotívy Trnava na umelej tráve, ktoré začne domácim zápasom o 10.00 hod. proti rivalovi Zvolenu Punishers.

V tomto dueli pôjde viamenej o konečné umiestnenie v tabuľke v sezóne 2016, i keď na pláne je potom ešte jedno kolo, no neočakáva sa už žiadne výraznejšie prekvapenie. Ďalším zápasom 6. kola bude súboj medzi Bratislavou Tricksters, lídrom tabuľky a tímom Skalica Chiefs o 12.00 hod. Skalica tento rok bojuje o postup do play-offs časti, takže sa bude taktiež na čo pozerať.

Po tomto zápase bol pôvodne v pláne tretí duel, a to medzi zahraničným účastníkom ligy, reprezentačným výberom Maďarska, tímom Budapest BLAX a tímom Prievidza Headhunterz, avšak kvôli maródke hráčov budapeštianskeho tímu, bude tento zápas kontumovaný v prospech Prievidze, a to 0:1. Náhradným programom bude reprezentáčný tréning slovenského tímu pripravujúceho sa na nadchádzajúce ME 2016 v Budapešti cca o 14.00 hod. Tešíme sa na Vašu podporu a priazeň!

Trnava SABERS vs Zvolen PUNISHERS