Po určitej časovej odmlke aj vďaka tomu, že v prebiehajúcom ročníku SLL je nepárny počet klubov, a teda naši hráči mali v uplynulom ligovom kole pauzu, čaká našich zeleno-čiernych chalanov v nasledujúcich týždňoch pestrý a bohatý program.

Už o dva týždne 4. júna na ihrisku Bratislavy Bats nastúpia v zápase proti zahraničnému účastníkovi SLL 2016 Budapešti BLAX. Z našej strany pôjde o veľkú neznámu, keďže s týmto súperom nemáme zatiaľ žiadnu skúsenosť a nevieme, či nám ich štýl hry bude vyhovovať. Naši chalani môžu získať svoje prvé body a odpútať sa tak od dna tabuľky, no rovnako si tak môžu nedobrým výkonom ešte viac ustlať na chvoste tabuľky.

 

Ďalšou udalosťou, ktorá nás čaká je nasledujúci víkend 11. júna, kedy náš klub organizuje v spolupráci so Slovenskou lakrosovou federáciou exhibičný zápas, kde proti sebe nastúpi výber Slovenskej reprezentácie a výber hráčov Trnava Sabers, v podobnom duchu ako tomu bolo minulý rok v rámci akcie Trnavská 13-ka. Pôjde teda o 2. ročník tejto akcie. Následne v poobedňajších hodinách môžete chalanov z trnavského, ale vôbec z celoslovenskej lakrosovej scény stretnúť, ako si na pochode TT13 vychutnávajú a degustujú dobré pivko.

A do tretice nás čaká ďalšie podujatie, a to víkend nasledujúci po tejto krásnej trnavskej akcií. Už 18. júna sa uskutoční v Trnave domáce 6. kolo SLL 2016. Počas tohto víkendu sa naši stretnú v zaujímavom súboji s mužstvom spod Pustého hradu s tímom Punishers Zvolen. Tento súboj sľubuje určite zaujímavých a napínavých 80 minút. Tímy sa zatiaľ v slovenskej lige stretli 2x a medzi sebou majú bilanciu vo vyhratých zápasoch 1:1 a vo vzájomnom skóre sú na tom o niečo lepší práve Zvolenčania - 13:10.

Na všetkých troch akciách uvítame každého jedného fanúšika lakrosu, či už ostrieľaného alebo nového a za každú podporu budeme len radi. O každom jednom podujatí Vás budeme bližšie informovať v nadchádzajúcich dňoch a týždňoch.

Tak teda STICKS UP, LAX ON a Trnava DO TEHO!!!