Uplynulý víkend sme sa zúčastnili prvého ročníka turnaja CHIEFS CUP 2016, ktorý bol organizovaný tímom Skalica Chiefs v obci Strážnice (CZ). Na turnaji sa okrem nás a organizujúceho mužstva zúčastnili aj Zvolen Punishers, Brno Ravens (CZ) a Šumava Wild Boars (CZ). Mini-field (7+1) turnaj bol hraný spôsobom "každý s každým" po 1 zápase (2x20min.). Finále odohrali dve najlepšie mužstvá.

Prvý hrací deň sme odohrali dva zápasy. Prvý zápas sme vo vyrovnanom zápase s Brno Ravens podľahli tesne 3:4. V druhom zápase sme prehrali 3:7 s tímom Šumava Wild Boars. V oboch zápasoch sa nám vypomstila nedôslednosť v prvom polčase, no z oboch zápasov sme nabrali skúsenosti, ktoré sme využili v zvyšných zápasoch.

V druhom hracom dni sme odohrali náš najlepší zápas turnaja s organizátorom Skalica Chiefs. Vo vyrovnanom zápase sme so Skalickým tímom remizovali 2:2. V poslednom zápase proti Zvolen Punishers sme prehrali 2:7. Nad naše sily bol v poslednom zápase výkon najlepšieho strelca (Patrik Šagát) a najlepšieho brankára (Róbert Gašpar) turnaja, ktorých si Zvolenský tím povolal z tímu Prieividza Headhunterz na výpomoc.

Vo finálovom zápase si spolu zahrali tímy Šumava Wild  Boars a Zvolen Punishers. Víťazom zápasu a celého turaja sa po výsledku 5:2 stal tím zo Zvolena.

 

Miesto Počet zápasov Výhry Remízy Prehry Body Skóre
1. Zvolen Punishers 4 4 0 0 8 20:9
2. Šumava Wild Boars 4 3 0 1 6 20:13
3. Skalica Chiefs 4 1 1 2 3 8:6
4. Brno Ravens 4 1 0 3 2 10:20
5. Trnava Sabers 4 0 1 3 1 10:20

 

Naši hráči na turnaji odohrali výborné zápasy. Medzi najlepších hráčov mužstva na turnaji patril najlepší strelec #5 Radovan Urban a brankár #21 Kristián Šupina.

Gratulujeme víťaznému tímu a taktiež ďakujeme im, organizátorovi a ostatným tímom za príjemne prežitý športový víkend. Odohrali sme zápasy, v ktorých sme síce nevyhrali no opäť sme nazbierali nové poznatky a skúsenosti, ktoré nám budú prospešné v nasledujúcich zápasoch.  Najbližší zápas odohráme v sobotu 09.04.2016 v 2.kole SLL proti Skalica Chiefs.

Sticks up & Lax on.